Getuigenissen

Hoor en lees wat onze klanten zeggen over de JOJO iFo Gel.

Revitaliserende gel uit ZeeZout

Kalmerend / Opfleurend

Eczeem bijna verdwenen in een paar weken tijd.

"Ik sta versteld van dit goede resultaat!"

Play Video

Grace Achieng

Oprichtster en eigenares van Gracelandic

Eczeem

"Mijn dochter heeft heel erg eczeem en afgelopen zomer waren haar handen heel erg en bloedde ze. Afgelopen winter was het zo erg en ze bloedde en het stopte pas toen ik dit product in oktober kocht. – We gebruikten de gel en ik denk dat ze me drie weken later haar handen liet zien en het was weg. Hoewel het verdwenen was, vroeg ik haar de gel te blijven gebruiken. Stop niet met het gebruik van de gel, ook al is het eczeem verdwenen, maar blijf het nog enige tijd gebruiken. Maar ze stopte en het kwam alleen terug op de rug van haar linkerhand, maar niets op de rechterkant. Die hand is nog helemaal schoon. Ik hoop dat ze de gel blijft gebruiken en ja, ik ben erg optimistisch dat het zal blijven werken en dat het eczeem voorgoed zal verdwijnen. En dit is de eerste keer dat ik een product gebruik dat enig resultaat heeft opgeleverd. Absoluut de eerste keer dat iets werkt en kan helpen. Eerlijk gezegd zou ik geen betere aanbeveling kunnen geven, ik sta versteld van dit goede resultaat!"

Pijn in kuiten na Covid-19 vaccin

"Herstel te danken aan deze uitstekende gel."

Play Video

Grétar Sigurbergsson

Psychiater

Pijn na Covid-19 vaccin

"Goeie dag.

Mijn naam is Grétar Sigurbergsson en ik ben een professionele psychiater.

Twee jaar geleden kreeg ik helaas een paar covid-injecties, genaamd Moderna, waardoor ik volledig arbeidsongeschikt werd door pijn in mijn benen en kuiten, ondraaglijke pijn waar ik de afgelopen twee jaar mee worstelde en wat me veel moeilijkheden gaf.

Pas toen deze gel me werd aangeboden en ik het advies kreeg om het op mijn kuiten in te masseren (waarvan ik dacht dat het niet veel zou doen tegen Moderna vaccin), bleek kort nadat ik de gel op mijn kuiten begon te gebruiken dat de pijn langzaam maar zeker afnam en bijna helemaal verdween bij dagelijks gebruik van deze gel.

Dit heeft me ongelooflijk geholpen, zodat ik nu weer kan gaan en doen wat ik moet doen, wat voorheen niet meer mogelijk was.
Ik kon bijvoorbeeld niet meer gaan winkelen omdat de pijn me bij elke stap martelde. Ik probeerde dit uit mijn systeem te lopen om op die manier door de pijn heen te komen en steeds meer te lopen.
Ik probeerde dat en zou niet opgeven maar de pijn was volkomen ondraaglijk, het verergerde in mijn kuiten en het ging heel slecht.

Maar nadat ik deze gel elke dag op mijn kuiten heb gesmeerd, is het een compleet nieuw leven voor mij en kan ik zonder problemen weer gaan en staan ​​waar ik wil.

En dat heb ik te danken aan deze uitstekende gel."

Snelle Huidgroei

"Herstel van 3 weken dat allemaal binnen 5 dagen gebeurde."

Moeder Elín

Gepensioneerde

Snelle Huidgroei

29 nov 2017


"Mijn moeder, die in november 80 jaar oud was, kreeg de diagnose plaveiselcelcarcinoom van de onderlip.

Ze begon de gel ongeveer 14 dagen vóór de operatie op haar lip te gebruiken.

Op 23 november werd ze geopereerd.

De laesie werd uitgesneden en ze naaiden 12 steken tussen de plooien van de mond.

De volgende dagen bracht ze de gel meerdere keren per dag aan.

Op maandag 27 nov. dan gaat ze weer naar de plastische chirurg.

De hechtingen waren vanzelf verdwenen en de lip was bijna geheel genezen.

Wel nog steeds wat zwelling. De dokter kon zijn ogen niet geloven. Hij zei dat het de beste groei was die hij ooit had gezien, laat staan voor ​​een tachtigjarige.

Hij verwachtte een herstel van 3 weken, dat allemaal in minder dan 5 dagen gebeurde."


Groeten

Elin

Long Infectie

"Sindsdien ben ik niet meer ziek geweest."

Play Video

Kristinn H. Þorsteinsson

Voorzitter van de Forestry Society of Kópagvogur

Long Infectie

"Mijn naam is Kristinn H. Þorsteinsson. Vorig jaar kreeg ik een verkoudheid opgelopen die later in de longen kwam en ik kon er maar niet vanaf komen. Ik was herhaaldelijk ziek totdat deze gel me werd aangeboden. Toen begon een keerpunt te komen en sindsdien ben ik niet meer ziek geweest."

Nagelschimmel en Gordelroos

"Ik ben blij met deze gel. Dit is een uitstekend product."

Play Video

Sigurður J Einarsson​

Bowen therapeut

Nagelschimmel en Gordelroos

"Mijn naam is Sigurður Einarsson en ik ben een bowen-therapeut. Ik werk al 25 jaar met mensen en had het geluk deze iFo gel te leren kennen.
Ik kreeg te horen dat je het kan gebruiken voor elke vorm van pijn in het lichaam, dus kocht ik dit en dacht erover om het op mijn tenen te smeren. Ik kreeg nagelschimmel toen ik veel ging zwemmen, ik zwom vaak in de zwembaden en de schimmel was verschrikkelijk geworden en veroorzaakte ontstekingen in mijn tenen en botten van de voeten. Dus begon ik de gel aan te brengen en tot mijn grote vreugde is de schimmel bijna volledig verdwenen. De kleine tenen zijn weer gezond. En de grote teen grotendeels gezond dus de schimmel gaat weg.

Alsook heb ik 5 jaar geleden gordelroos op mijn hoofd gekregen en ben dat nooit helemaal kwijtgeraakt. Ik probeerde de gel op mijn hoofd aan te brengen, rond de ogen en oren en heel snel verdween de ontsteking daar en alle ongemak dat deze gordelroos me bracht, ging weg.

Ik ben hier dus erg blij mee en ik kan iedereen vertellen dat dit een uitstekend product is."

Lupus weg in een paar weken tijd.

"Dit is een totaal wonder. Dank je!"

Play Video

Sigrún Jónasdóttir

Voormalig assistente sociale bijstand

Lupus

"Mijn naam is Sigrún en bij mij is lupus vastgesteld, een auto-immuunziekte. Ik heb er een paar jaar mee geworsteld en voelde me vaak erg slecht met huiduitslag op veel plaatsen over het hele lichaam, vaak in het gezicht en de nek en zeer ernstige huiduitslag op de handen. De handen vaak bedekt met zweren zodat ik ze niet heb kunnen gebruiken. Maar nu heb ik deze gel leren kennen, die ik hier heb en daarna is er alleen maar herstel geweest en nog meer herstel, het is als een wonder. Mijn handen zijn helemaal schoon en soepel geworden, de nek is weer heel goed en dit gaat allemaal weg en ik heb het nog niet voor vele weken gebruikt. Dit is een totaal wonder. Dank je!"

Candida Schimmelinfectie

"Ik raad dit ten zeerste aan!"

Play Video

Helga

Taxi Chauffeur

Candida Schimmelinfectie

"Hallo, mijn naam is Helga. Ik wil je hier graag iets over deze gel vertellen. Ik kamp al sinds ik me herinner met een schimmelinfectie. Ik kan bijvoorbeeld niet douchen en geen enkele vorm van zeep gebruiken. Ook niet in bad of zwembad. Ik had alles geprobeerd en niets werkte. Behalve dit product dat de schimmelinfectie lijkt tegen te gaan, zodat ik in orde ben. Ik heb nog niet geprobeerd om naar het zwembad te gaan. Gewoon omdat ik deze vooruitgang niet wil bederven, deze geweldige resultaten die ik heb gehad. Ik raad dit ten zeerste aan als je geïnteresseerd bent. Het doet niemand kwaad. Ook testen ze nu of de gel littekenweefsel kan genezen, dus het is een veelbelovend product!"

Littekenweefsels van 2e graads brandwonden.
10 weken evolutie na dagelijks gebruik.

"Ik zie hoe intens de gel werkt en het littekenweefsel sneller verbetert."

Laura Kirstine

Student

Littekenweefsel 2de graads brandwonde

Gelbeoordeling
zondag 20. September 2020

Ik gebruik de gel van iFo nu ongeveer 2,5 maand. Ik heb littekenweefsel van 2e graads brandwonden op mijn rechterarm, rechterhand, rechterborst en rechtertaille. Als gevolg van de brandwonden heb ik dan ook op diezelfde plekken huidtransplantaties ondergaan.
Toen ik de gel begon te gebruiken, waren mijn littekenweefsels 4 maanden oud. De littekenkorstjes van de brandwonden en de huidtransplantatie waren gesetteld en genezen, en regenereerden nu verder. De toestand van de littekenweefsels op dit punt was dat ze gevoelig waren, begonnen te stijgen, harder, gespannener en stijver werden.
Na 2,5 maand (en nog steeds tellen) van het gebruik van de gel, ervaar ik mijn littekenweefsel als vochtiger, flexibeler, levendiger, sterker en gezonder. Ik gebruik een compressiehandschoen en siliconen pads op mijn rechterhand, waar de huid het meest beschadigd is, en daarom heb ik compressie nodig om de huidtransplantatie te egaliseren, en ik geloof dat de gel helpt om het littekenweefsel flexibeler te maken en beter te kunnen sneller nivelleren onder de compressie.
De eerste 1,5 maand gebruikte ik een minder geconcentreerde versie van de gel, die ik elke ochtend en avond aanbracht. Ik heb het op de beschadigde huid aangebracht en ook op gezonde huid, ervoor gezorgd dat er meer gel in mijn systeem komt. De veranderingen, die ik ervoer, waren een gezonder en sterker uitziend littekenweefsel.

Daarna hebben we geprobeerd te experimenteren met een meer geconcentreerde gel, die dieper in de huid gaat, en die gebruik ik de afgelopen maand. De afgelopen maand heb ik de gel vaker overdag kunnen aanbrengen, tot wel 6 keer per dag. Ik zie een duidelijk verschil als ik de gel vaker per dag gebruik. Ik zie veranderingen sneller plaatsvinden en voel de levendigheid van gel in mijn huid werken. Toen ik overstapte naar de meer geconcentreerde gel, kreeg ik uitslag op mijn rechterarm en rechtertaille, waar de huid nog steeds gevoelig is van de brandwonde. Ik had de uitslag ongeveer een week, en toen ging het weg. In die periode ben ik gestopt met het aanbrengen van de gel op die plekken met uitslag, omdat ik prikkende gevoelens en irritatie kreeg. In plaats daarvan bracht ik de gel aan op mijn gezonde huid, mijn benen en mijn linkerarm, om de gel nog steeds in mijn lichaam te laten werken. Er is mij verteld dat de gel infecties en gifstoffen uit het lichaam helpt verwijderen, wat de uitslag zou kunnen zijn. Nadat de uitslag was verdwenen, kon ik de gel zoals gewoonlijk aanbrengen zonder bijwerkingen.
Ik ben erg blij met deze tweede ronde gel, die dieper gaat, omdat ik zie hoe intens de gel werkt en het littekenweefsel sneller verbetert. Ook ervaar ik dat wanneer ik de gel op mijn gezicht aanbreng, ik minder puistjes krijg.
Ik kijk ernaar uit om door te gaan met de gel en het proces te volgen.

Zenuwtumor – Pijn

"Ja, ik blijf deze gel gebruiken en raad hem van harte aan."

Play Video

Gem King

Directeur van “Hidden People” Unique Gifts, IJsland

Zenuw Tumor

"Hallo, mijn naam is Gem King. Ik heb problemen aan beide voeten, het is een tumor die rond de zenuwen bij de tenen groeit. Ik ben aan één been geopereerd, maar helaas bleef het probleem bestaan en is het nu veel erger. Ik werk samen met een chirurg om andere oplossingen te vinden. Ondertussen heb ik veel pijn, omdat het probleem de zenuwen aantast. Wat mij betreft - ik ben een hondentrainer en ik ben de hele dag onderweg - ja, ik heb iets nodig om me een schop onder mijn kont te geven. Toen ik hoorde over deze gel met IJslands zeezout, was ik sceptisch of het zou helpen vanwege de intense pijn. - Dus ik was erg verrast toen ik het begon te gebruiken - omdat ik ontdekte dat als ik het om de paar uur aanbreng - zelfs als het de tumor niet oplost, ik gemoedsrust krijg om mijn dagelijks leven te leiden. Dit is dus een zeer goede tijdelijke oplossing om van zenuwpijn af te komen, een symptoom van het probleem. - Ja, ik blijf deze gel gebruiken en raad hem van harte aan. Bedankt dat je me kennis hebt laten maken met het product!"

Gelieve contact op te nemen met ons
indien u wenst deel te nemen met uw verhaal.

Shopping Cart